Hirvensalon kaislikoissa suhisee…

Keväällä tapahtui kummia, kun enemmistö Hirvensalon Heiton salibandyjaoston (SB Hirvensalo) johtoryhmästä koki ympäristön ja olosuhteet toiminnan kehittämiselle mahdottomiksi. Tärkeiden toimihenkilöiden irtisanoutuessa ja useiden joukkueiden uhkaillessa siirtymisellä muihin seuroihin, reagoivat nuoremman sukupolven aktiivit nopeasti ja perustivat uuden salibandyn erikoisseuran.

Uuteen seuraan siirtyvät kaikkien nuorempien juniorien ja kerhojen toimihenkilöt joukkueineen. Heiton salibandyjaostoon jää edelleen muutama vanhempien poikien joukkue.

Uuden seuran tavoite ja tarkoitus oli jäädä Heitto-yhteisöön, eli liittyä Hirvensalon Heittoon yhdistysjäsenenä. Jostain syystä Heitto ei tähän kuitenkaan suostunut, joten uusi seura irtautuu Heitosta kokonaan ja jatkaa itsenäisenä, nykyaikaisena urheiluseurana, jonka toiminta on avointa ja läpinäkyvää, rehellistä ja oikeudenmukaista.

Ylpeänä esittelemme Hirvensalon Salibandy ry:n! Salibandyliiton sarjoissa viralliselta lyhenteeltään tuttu ja turvallinen SBH.

Yy-Kaa-Koo – Äs–Bee–Hoo !!

Viimeisimpiä uutisia

Close Menu