Tietoa seurasta

Airiston Salibandyn eli tutummin ASB:n toiminnassa on mukana noin 270 pelaajaa ja toimihenkilöä noin 20 joukkueessa, kerhossa ja harrasteryhmässä. Toimihenkilöinä seurassa on noin 40 valmentajaa, joukkueenjohtajaa ja rahastonhoitajaa. Lähes kaikki äitejä ja isiä, joiden omat lapset ovat seuran toiminnassa mukana. Tavoitteena on tarjota turkulaisille lapsille, nuorille ja aikuisille mahdollisuus salibandyn harrastamiseen sekä kilpailu- että harrastusmielessä omien kykyjensä ja innokkuutensa mukaisesti.

Vaikka Airisto SB luonnollisesti profiloituukin nimenomaan Turun saarten lasten ja nuorten omaksi salibandyseuraksi, on ASB:n toiminnassa mukana paljon erityisesti lapsia myös mantereen puolelta. Airisto kuuluu koko Turulle. Vahvaa aluettamme kerhotoiminnassa on eteläinen Turku Vähäheikkilästä Uittamon kautta Kupittaalle ja löytyypä meiltä pelaajia eri ikäluokissa jopa Raisiosta ja Kaarinasta asti, eli vaikka olemme Airiston ja Turun saarten salibandyseura, olemme ensisijaisesti turkulainen salibandyseura.

Urheilullisuus, hyvä valmennus ja turvallinen ympäristö ovat meille tärkeitä asioita niin kilpa- kuin harrastustoiminnassammekin. Kaiken taustalla avoimuus, luottamus, rehellisyys ja oikeudenmukaisuus.  Systemaattisen ja ahkeran harjoittelukulttuurin omaksuminen on tärkeä asia niin nuorelle kilpaurheilijalle kuin tulevalle harrasteliikkujallekin.

Alle 10-vuotiaiden salibandykerhotoiminta on yksi seuramme vahvuuksista ja meillä onkin jokaisessa Salibandyliiton Kortteliliigan ikäluokassa sekä tyttöjen että poikien puolella vähintään yksi joukkue, useimmissa kaksi. Kaikkein nuorimpia säbäilijöitä liikutamme suositussa Aikuinen-Lapsi-kerhossamme, jossa lapset ovat vasta 3-5-vuotiaita ja harrastaminen tapahtuu yhdessä oman aikuisen kanssa.

Seuratoiminnassa mukana oleville valmentajille ja muille aktiiveille tarjoamme koulutusta, yhteistä tekemistä ja onnistumisen riemua yhdessä lastemme kanssa!