#kiittikoutsi – #ThanksCoach

Tänään 25.9. vietetään Valmentajan Päivää.

Airiston Salibandy haluaa kiittää kaikkia upeita valmentajiaan. Ilman teitä tämä ei olisi mahdollista. Ilman teitä meitä ei olisi olemassa. Te olette me. Kiitos!

Airiston Salibandyn valmentajat:

Aalto Kalle

Elomaa Veijo

Jarasto Niko

Kivimaa Hannamaria

Kosonen …

Lue lisää »

Airiston Salibandyn uusi hallitus ja seuran toimihenkilöt

Airiston Salibandy ry:n vuosikokous on valinnut seuralle uuden hallituksen.

ASB:n hallitus toimintakaudella 2021-2022:

Hallituksen puheenjohtaja:

Noora Kosonen

Hallituksen varapuheenjohtaja:

Jonna Aaltonen

Hallituksen jäsenet:

Jonna Lindfors

Anni Pakarinen

Maria Vikström

Ville Äijö

Seuran toimihenkilöt:

Toiminnanjohtaja Jani Penttilä

Valmennuspäällikkö Niko Manninen

Seuratyöntekijät:…

Lue lisää »

Airiston Salibandyn junnuille huipputason maalivahtivalmentaja!

ASB on tehnyt jatkosopimuksen juniorijoukkueidensa maalivahtivalmennuksesta entisen maajoukkuemaalivahdin Laura Stillin kanssa. Yhteensä yli 230 liigaottelua pelannut Still huolehtii tulevalla kaudella kaikkien ASB:n junnujoukkueiden maalivahtien henkilökohtaisesta valmennuksesta kiertäen kaikkien joukkueiden harjoituksissa.

TJ:n kommentti:

”Liian usein maalivahdit unohdetaan, mutta tämä on osoitus …

Lue lisää »

ASB SunSäbä 2021

Airiston Salibandy järjestää Salibandyliiton SunSäbä-kiertueen tapahtuman torstaina 2.9. Wäinö Aaltosen koulun pihalla ja pysäköintialueella.

Kaikkien aikojen suurin salibandylegenda Mika Kohonen on paikalla tapahtumassa klo 1600-1730. Tule pelaamaan Mikan kanssa ja ota vaikka nimmari pelipaitaan! 😊

Tapahtumassa myös:

Rinkipelaamisen SM-osaturnaus (Ideapark)…

Lue lisää »
SunSäbä-tapahtuma

SunSäbä 2.9. Wäinö Aaltosen koulun pihalla!

Airiston Salibandy järjestää yhdessä Salibandyliiton kanssa SunSäbä-tapahtuman Wäinö Aaltosen koululla torstaina 2.9. Tapahtumaa varten rakennetaan piha-alueelle ulkokaukalo.

Koko päivän tapahtuman ohjelmassa on muun muassa pelailua, näytösottelua sekä MM-taitokilpailua. Lisäksi löytyy erilaisia pisteitä, joissa pääsee testaamaan esimerkiksi oman vedon tarkkuutta tai …

Lue lisää »

Airiston Salibandy ry:n vuosikokous – Kutsu jäsenistölle

Airiston Salibandy ry:n vuosikokous

Kutsu jäsenistölle

Vuosikokous pidetään torstaina 26.8. klo 20:00. Kokous suoritetaan etäyhteydellä. Jäsenen tulee ilmoittautua kokoukseen viimeistään keskiviikkona 25.8. sähköpostitse osoitteeseen asb@airistonsalibandy.fi. Ilmoittautuneille lähetetään etäkokouksen osallistumislinkki seuraavana päivänä ennen kokouksen alkamista.

Esityslista:

Yhdistyksen vuosikokouksessa käsitellään seuraavat …

Lue lisää »

ASB-juniorien harjoitusajat 2021-2022 ja ilmoittautuminen joukkueisiin

Airiston säbäseilorien juniorijoukkueet siirtyvät juhannuksena tauolle lajiharjoittelusta. Vanhemmilla junioreilla heinäkuu vietetään valmennuksen antamien omatoimiharjoitteiden parissa, toki muistaen myös lomailu ja hauskanpito.

Lajiharjoitukset jatkuvat elokuussa kesävuorojen mukaan ja viikolla 34 siirrytään talvikauden aikatauluihin. Joukkueiden 23.8. alkaen voimassa olevat harjoitusajat löytyvät alta. …

Lue lisää »

Salibandyn kesäharjoitukset 2016-2013 syntyneille pojille

Airiston Salibandyn 2016, 2015, 2014 ja 2013 syntyneiden poikien joukkueet jahtaavat säbäpalloa myös kesällä. Tervetuloa kokeilemaan kesäkuussa harrastusta!

Kesäharjoitukset menevät tauolle juhannuksen jälkeen ja jatkuvat elokuussa. Samat joukkueet jatkavat siitä toimintaansa suoraan talvikauteen. Kaudella 2021-2022 joukkueet osallistuvat salibandyliiton sarjoihin.

Pojat …

Lue lisää »

Seuran toimisto avattu

ASB:n toimisto- ja varastotila löytyy legendaarisen SB-Areenan kakkoskerroksesta. Toimisto palvelee seuran jäsenistöä toukokuun alusta maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 13-16 ja erikseen sovittuina aikoina.

Airiston Salibandy ry, Raunistulantie 15, 20300 Turku, puh. 046 921 1000

Lue lisää »

Suositukset ja rajoitukset Turun liikuntapaikoilla

Päivitetty 24.5.2021

Aikuisten sisäliikuntavuorot kaupungin tiloissa ovat toistaiseksi peruttu.

Lasten sisäliikuntaa on mahdollista järjestää ja harjoituksissa voi myös nyt pelata. Edelleen on syytä huomioida turvavälit mahdollisuuksien mukaan erityisesti pukukopeissa ja tauko/jonotustilanteissa.

Kaupunki on vedonnut urheiluseuroihin, että sen esittämiä ohjeistuksia noudatettaisiin …

Lue lisää »

Airiston Salibandyn koronalinjaus

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri tiedotti eilen ja Turun kaupunki tänään tiukentuneista koronaohjeista harrastustoiminnan toteuttamisessa.

Lasten ja nuorten liikuntaharrastaminen sisätiloissa on edelleen sallittua, mutta sen osalta edellytetään turvavälien noudattamista. Käytännössä syöttö- ja laukaisuharjoittelu ja erilaiset tekniikkaradat pystytään toteuttamaan noudattaen koko ajan 1,5 m …

Lue lisää »
ASB E1-pojat Eliitti-sarjaan!

ASB E1-pojat Eliitti-sarjaan!

ASB E1-poikien White Sharks aloitti kauden ylemmässä haastajasarjassa, mutta lohkovoiton myötä pääsi pelaamaan eliittisarjan tasonmittaukseen. Karsintapelin vastustajaksi tuli toisen lohkon voittajaksi selvinnyt NTK Nakkila. ASB toivotti vieraat lämpimästi tervetulleeksi SB Areenalle 22.11.

Ensimmäinen erä oli tiukkaa vääntöä päätyen 0-0 tulokseen. …

Lue lisää »

ASB Goes Live!

Airiston Salibandy striimaa joukkueidensa otteluita Solidsport-alustalle. Suurin osa ASB-joukkueiden sarjaotteluista on jatkossa katseltavissa livenä netin kautta. Otteluista käytettävissä myös tallenteet ja highlights-koosteet. Kannattaa siis rekisteröityä ASB-kanavalle ja laittaa seurantaan!
https://solidsport.com/airiston-salibandy

Lue lisää »

#kiittikoutsi – #ThanksCoach

Tänään 25.9. vietetään Valmentajan Päivää.

Airiston Salibandy haluaa kiittää kaikkia upeita valmentajiaan. Ilman teitä tämä ei olisi mahdollista. Ilman teitä meitä ei olisi olemassa. Te olette me. Kiitos!

Airiston Salibandyn valmentajat:

Elomaa Veijo

Honkala Teemu

Jarasto Niko

Koivisto Katja

Kronström

Lue lisää »

ASB:n taustaryhmä vahvistuu entisestään – Pakarinen talousministeriksi ja Manninen poikapäälliköksi

Airiston Salibandyn taloushallintovastaava on jatkossa Anni Pakarinen. Pakarinen on myös E2-poikien joukkueenjohtaja. ASB käyttää täysin digitaalista taloushallintoa ja Anni kehittää yhdessä tilitoimistomme Turun Tilikeskuksen kanssa sitä pohjaa, jolle nykyaikaisen urheiluseuran toiminnan tulee rakentua.

Airiston Salibandyn poikajunioreiden toiminnasta vastaa jatkossa Niko

Lue lisää »

Huippuosaamista Airisto SB:n valmennuskoulutuksiin

Airiston Salibandy on sopinut ensi kauden junioritoiminnan valmennuskoulutuksista TPS Salibandyn Perttu Kytöhongan kanssa. Perttu on TPS Salibandyn valmennuksen kehityspäällikkö, yksi valtakunnan tunnetuimmista ammattivalmentajista ja kuuluu tällä hetkellä myös Ruotsin maajoukkueen valmennusryhmään. Kannattaa ehdottomasti tutustua Pertun tuotoksiin Complex Floorball -blogissa, jossa …

Lue lisää »

Niko ”Butcher” Manninen ASB:n E2-poikien päävalmentajaksi!

Airiston Salibandyn eli tuttavallisemmin ASB:n 2010-pojat löysivät itselleen korkean profiilin päävalmentajan, kun miesten ykkös- ja kakkosdivareissa useamman sata peliä pelannut Manninen päätti palata juniorivalmennuksen pariin. Pietarsaarelaislähtöinen Manninen on erittäin kokenut jyrä pelikentillä, aiemminkin valmentanut nuoria junnuja, ylimääräisenä erityisenä osaamisalueena fysiikkavalmennus

Lue lisää »

Airiston Salibandylle Eskarisäbän varustepaketti

© Anssi Koskinen — www.twitter.com/ansik — www.instagram.com/ansik

ASB haki ja sai Salibandyliitolta Eskarisäbän varustepaketin! Iso kiitos Salibandyliitolle. Ensi syksynäkin siis taas luvassa ASB-kiertue Hirvensalon päiväkoteihin ja alakouluihin. Varusteita riittää entistä paremmin nyt myös pienimmille pelureille.…

Lue lisää »

Seuran toimihenkilöt

Airiston Salibandy ry

Vastuualueet ja seuran toimihenkilöt

Aaltonen, Jonna
Kehitysprojektit

Karlsson, Jenni
Varusteet, asusteet

Lindfors, Jonna
Naisjoukkueet, fysiikkavalmennus

Manninen, Niko
Poikajoukkueet

Nygård, Antti-Jussi
Tietojärjestelmät

Pakarinen, Anni
Taloushallinto

Penttilä, Jani
Markkinointi/viestintä, miesjoukkueet

Pihlasto, Sari
Harjoitusvuorot

Sankari, Joni
Lajivalmennus

Töyrylä, Virve
Tyttöjoukkueet, …

Lue lisää »