#kiittikoutsi – #ThanksCoach

Tänään 25.9. vietetään Valmentajan Päivää.

Airiston Salibandy haluaa kiittää kaikkia upeita valmentajiaan. Ilman teitä tämä ei olisi mahdollista. Ilman teitä meitä ei olisi olemassa. Te olette me. Kiitos!

Airiston Salibandyn valmentajat:

Elomaa Veijo

Honkala Teemu

Jarasto Niko

Koivisto Katja

Kronström

Lue lisää »

ASB:n taustaryhmä vahvistuu entisestään – Pakarinen talousministeriksi ja Manninen poikapäälliköksi

Airiston Salibandyn taloushallintovastaava on jatkossa Anni Pakarinen. Pakarinen on myös E2-poikien joukkueenjohtaja. ASB käyttää täysin digitaalista taloushallintoa ja Anni kehittää yhdessä tilitoimistomme Turun Tilikeskuksen kanssa sitä pohjaa, jolle nykyaikaisen urheiluseuran toiminnan tulee rakentua.

Airiston Salibandyn poikajunioreiden toiminnasta vastaa jatkossa Niko

Lue lisää »

Huippuosaamista Airisto SB:n valmennuskoulutuksiin

Airiston Salibandy on sopinut ensi kauden junioritoiminnan valmennuskoulutuksista TPS Salibandyn Perttu Kytöhongan kanssa. Perttu on TPS Salibandyn valmennuksen kehityspäällikkö, yksi valtakunnan tunnetuimmista ammattivalmentajista ja kuuluu tällä hetkellä myös Ruotsin maajoukkueen valmennusryhmään. Kannattaa ehdottomasti tutustua Pertun tuotoksiin Complex Floorball -blogissa, jossa …

Lue lisää »

Airiston Salibandyn junnuille huipputason maalivahtivalmentaja!

ASB on tehnyt sopimuksen juniorijoukkueidensa maalivahtivalmennuksesta entisen maajoukkuemaalivahdin Laura Stillin kanssa. Yhteensä yli 230 liigaottelua pelannut Still huolehtii tulevalla kaudella kaikkien SBH:n junnujoukkueiden maalivahtien henkilökohtaisesta valmennuksesta kiertäen kaikkien joukkueiden harjoituksissa.

GM Penan kommentti:

”Liian usein maalivahdit unohdetaan, mutta tämä on …

Lue lisää »

Niko ”Butcher” Manninen ASB:n E2-poikien päävalmentajaksi!

Airiston Salibandyn eli tuttavallisemmin ASB:n 2010-pojat löysivät itselleen korkean profiilin päävalmentajan, kun miesten ykkös- ja kakkosdivareissa useamman sata peliä pelannut Manninen päätti palata juniorivalmennuksen pariin. Pietarsaarelaislähtöinen Manninen on erittäin kokenut jyrä pelikentillä, aiemminkin valmentanut nuoria junnuja, ylimääräisenä erityisenä osaamisalueena fysiikkavalmennus

Lue lisää »

Seuran toimihenkilöt

Airiston Salibandy ry

Vastuualueet ja seuran toimihenkilöt

Aaltonen, Jonna

Kehitysprojektit

Karlsson, Jenni

Varusteet, asusteet

Lindfors, Jonna

Naisjoukkueet, fysiikkavalmennus

Manninen, Niko

Poikajoukkueet

Nygård, Antti-Jussi

Tietojärjestelmät

Pakarinen, Anni

Taloushallinto

Penttilä, Jani

Markkinointi/viestintä, miesjoukkueet

Pihlasto, Sari

Harjoitusvuorot

Sankari, Joni

Lajivalmennus

Töyrylä, Virve

Tyttöjoukkueet, …

Lue lisää »

Hirvensalon kaislikoissa suhisee…

Keväällä tapahtui kummia, kun enemmistö Hirvensalon Heiton salibandyjaoston (SB Hirvensalo) johtoryhmästä koki ympäristön ja olosuhteet toiminnan kehittämiselle mahdottomiksi. Tärkeiden toimihenkilöiden irtisanoutuessa ja useiden joukkueiden uhkaillessa siirtymisellä muihin seuroihin, reagoivat nuoremman sukupolven aktiivit nopeasti ja perustivat uuden salibandyn erikoisseuran.

Uuteen seuraan …

Lue lisää »
Close Menu