Seuran toimisto avattu

ASB:n toimisto- ja varastotila löytyy legendaarisen SB-Areenan kakkoskerroksesta. Toimisto palvelee seuran jäsenistöä toukokuun alusta maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 13-16 ja erikseen sovittuina aikoina.

Airiston Salibandy ry, Raunistulantie 15, 20300 Turku, puh. 046 921 1000

Lue lisää »

Airiston Salibandyn koronalinjaus

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri tiedotti eilen ja Turun kaupunki tänään tiukentuneista koronaohjeista harrastustoiminnan toteuttamisessa.

Lasten ja nuorten liikuntaharrastaminen sisätiloissa on edelleen sallittua, mutta sen osalta edellytetään turvavälien noudattamista. Käytännössä syöttö- ja laukaisuharjoittelu ja erilaiset tekniikkaradat pystytään toteuttamaan noudattaen koko ajan 1,5 m …

Lue lisää »
ASB E1-pojat Eliitti-sarjaan!

ASB E1-pojat Eliitti-sarjaan!

ASB E1-poikien White Sharks aloitti kauden ylemmässä haastajasarjassa, mutta lohkovoiton myötä pääsi pelaamaan eliittisarjan tasonmittaukseen. Karsintapelin vastustajaksi tuli toisen lohkon voittajaksi selvinnyt NTK Nakkila. ASB toivotti vieraat lämpimästi tervetulleeksi SB Areenalle 22.11.

Ensimmäinen erä oli tiukkaa vääntöä päätyen 0-0 tulokseen. …

Lue lisää »

ASB Goes Live!

Airiston Salibandy striimaa joukkueidensa otteluita Solidsport-alustalle. Suurin osa ASB-joukkueiden sarjaotteluista on jatkossa katseltavissa livenä netin kautta. Otteluista käytettävissä myös tallenteet ja highlights-koosteet. Kannattaa siis rekisteröityä ASB-kanavalle ja laittaa seurantaan!
https://solidsport.com/airiston-salibandy

Lue lisää »

#kiittikoutsi – #ThanksCoach

Tänään 25.9. vietetään Valmentajan Päivää.

Airiston Salibandy haluaa kiittää kaikkia upeita valmentajiaan. Ilman teitä tämä ei olisi mahdollista. Ilman teitä meitä ei olisi olemassa. Te olette me. Kiitos!

Airiston Salibandyn valmentajat:

Elomaa Veijo

Honkala Teemu

Jarasto Niko

Koivisto Katja

Kronström

Lue lisää »

ASB:n taustaryhmä vahvistuu entisestään – Pakarinen talousministeriksi ja Manninen poikapäälliköksi

Airiston Salibandyn taloushallintovastaava on jatkossa Anni Pakarinen. Pakarinen on myös E2-poikien joukkueenjohtaja. ASB käyttää täysin digitaalista taloushallintoa ja Anni kehittää yhdessä tilitoimistomme Turun Tilikeskuksen kanssa sitä pohjaa, jolle nykyaikaisen urheiluseuran toiminnan tulee rakentua.

Airiston Salibandyn poikajunioreiden toiminnasta vastaa jatkossa Niko

Lue lisää »

Huippuosaamista Airisto SB:n valmennuskoulutuksiin

Airiston Salibandy on sopinut ensi kauden junioritoiminnan valmennuskoulutuksista TPS Salibandyn Perttu Kytöhongan kanssa. Perttu on TPS Salibandyn valmennuksen kehityspäällikkö, yksi valtakunnan tunnetuimmista ammattivalmentajista ja kuuluu tällä hetkellä myös Ruotsin maajoukkueen valmennusryhmään. Kannattaa ehdottomasti tutustua Pertun tuotoksiin Complex Floorball -blogissa, jossa …

Lue lisää »

Airiston Salibandyn junnuille huipputason maalivahtivalmentaja!

ASB on tehnyt sopimuksen juniorijoukkueidensa maalivahtivalmennuksesta entisen maajoukkuemaalivahdin Laura Stillin kanssa. Yhteensä yli 230 liigaottelua pelannut Still huolehtii tulevalla kaudella kaikkien SBH:n junnujoukkueiden maalivahtien henkilökohtaisesta valmennuksesta kiertäen kaikkien joukkueiden harjoituksissa.

GM Penan kommentti:

”Liian usein maalivahdit unohdetaan, mutta tämä on …

Lue lisää »

Niko ”Butcher” Manninen ASB:n E2-poikien päävalmentajaksi!

Airiston Salibandyn eli tuttavallisemmin ASB:n 2010-pojat löysivät itselleen korkean profiilin päävalmentajan, kun miesten ykkös- ja kakkosdivareissa useamman sata peliä pelannut Manninen päätti palata juniorivalmennuksen pariin. Pietarsaarelaislähtöinen Manninen on erittäin kokenut jyrä pelikentillä, aiemminkin valmentanut nuoria junnuja, ylimääräisenä erityisenä osaamisalueena fysiikkavalmennus

Lue lisää »

Airiston Salibandylle Eskarisäbän varustepaketti

© Anssi Koskinen — www.twitter.com/ansik — www.instagram.com/ansik

ASB haki ja sai Salibandyliitolta Eskarisäbän varustepaketin! Iso kiitos Salibandyliitolle. Ensi syksynäkin siis taas luvassa ASB-kiertue Hirvensalon päiväkoteihin ja alakouluihin. Varusteita riittää entistä paremmin nyt myös pienimmille pelureille.…

Lue lisää »

Seuran toimihenkilöt

Airiston Salibandy ry

Vastuualueet ja seuran toimihenkilöt

Aaltonen, Jonna
Kehitysprojektit

Karlsson, Jenni
Varusteet, asusteet

Lindfors, Jonna
Naisjoukkueet, fysiikkavalmennus

Manninen, Niko
Poikajoukkueet

Nygård, Antti-Jussi
Tietojärjestelmät

Pakarinen, Anni
Taloushallinto

Penttilä, Jani
Markkinointi/viestintä, miesjoukkueet

Pihlasto, Sari
Harjoitusvuorot

Sankari, Joni
Lajivalmennus

Töyrylä, Virve
Tyttöjoukkueet, …

Lue lisää »