Yhteistyökumppanit esittelyssä: Turun Tilikeskus

Turun Tilikeskus on vuonna 1965 perustettu tilitoimisto, joka kuuluu talous- ja henkilöstöhallinnon, tilintarkastuksen ja yritysjärjestelyiden ratkaisuja tarjoavaan kotimaiseen TietoAkseli Groupiin. 

Tekemisemme ytimessä on laadukas työ ja asiakaslähtöisyys. Haluamme tarjota kasvollista ja henkilökohtaista palvelua, sellaista kuin itsekin toivomme saavamme.  

Toimistoissamme Turussa Kauppiaskadulla ja Eerikinkadulla työskentelee vajaat 100 henkilöä taloushallinnon erinäisissä tehtävissä. Palvelumme kattavat kirjanpidon ja palkanlaskennan lisäksi taloushallinnon kattavat neuvontapalvelut, laki- ja veroneuvonnan palvelut sekä myös tilintarkastuksen. 

Palvelumme mukautuu palvelutarpeisiisi ja yrityksesi elinkaaren kaikkiin vaiheisiin saumattomasti. Peruspalveluiden lisäksi saat meiltä kattavasti erilaisia liiketoimintaasi tukevia asiantuntijapalveluita.  
 
Tavoitteenamme on olla asiakkaallemme aina oikean kokoinen kumppani, joka tuottaa lisäarvoa ja tukee toimintaa yrityksen elinkaaren kaikissa vaiheissa. Haluamme jatkuvasti kehittyä ja uudistua, jotta voisimme olla tulevaisuudessa visiomme mukaisesti paras paikka yrityksille ja asiantuntijoille.  

Yhteystiedot 

Turun Tilikeskus Oy  
TietoAkseli Group 
Kauppiaskatu 5 A 
20100 TURKU 
 
Juha-Pekka Orava 
+358 50 3686 989 
juha-pekka.orava@tietoakseli.fi 
 
www.tutke.fi 
www.tietoakseli.fi 

Viimeisimpiä uutisia