Yhteistyökumppanit esittelyssä: Mehiläinen

Mehiläinen-konserni on tunnettu ja arvostettu yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja, joka tarjoaa laadukkaat, kokonaisvaltaiset palvelut Suomessa ja kansainvälisesti. 112-vuotias Mehiläinen on nopeasti kehittyvä ja kasvava suunnannäyttäjä alallaan. Yhtiö panostaa digitalisaation mahdollisuuksiin sekä hoidon vaikuttavuuteen ja laatuun kaikilla liiketoiminta-alueillaan.

Mehiläinen palvelee vuosittain yli 2 miljoonaa asiakasta ja sen 670 toimipisteessä palveluita tuottaa yhteensä yli 29 000 työntekijää ja ammatinharjoittajaa. Kansainvälisesti Mehiläinen tarjoaa terveyspalveluja Ruotsissa, Saksassa ja Virossa sekä digitaalisia terveydenhuollon ohjelmistoratkaisuja tytäryhtiönsä BeeHealthyn kautta.

Urheilu Mehiläinen palvelee kaikkia harrastajia, aktiiviliikkujia, urheilijoita ja urheiluseuroja kattavasti koko Suomessa.

Urheilu Mehiläisen laajat asiantuntijapalvelut:

• Alan johtavat urheilulääkärit, ortopedit ja kirurgit

• Urheiluvammojen ennaltaehkäisyyn, hoitoon ja kuntoutukseen erikoistuneet fysioterapeutit

• Psyykkiseen valmennukseen keskittyneet urheilupsykologit

• Urheilijan ravitsemukseen erikoistuneet ravitsemusterapeutit

Mehiläisen OmaUrheilu-palvelun tarkoituksena on tukea Urheilu Mehiläisen kanssa sopimuksen tehneitä urheiluseuroja. OmaUrheilusta näet kätevästi urheiluseurallesi nimetyn hoitotiimin, räätälöidyt palvelut ja tarjoukset, ohjeet urheilutapaturmiin ja lisäksi mielenkiintoista sisältöä urheilijan terveyteen liittyen.

Kun oma urheiluseurasi on Urheilu Mehiläisen kumppani ja olet itse rekisteröitynyt OmaUrheilu-asiakkaaksi, asiointisi Mehiläisessä kerryttää omalle seurallesi maksettavaa tukipottia. 

OmaUrheilu on osa OmaMehiläinen-sovellusta. Lataa ilmainen OmaMehiläinen-sovellus älypuhelimeesi. OmaUrheilusta näet kätevästi urheiluseurallesi nimetyn hoitotiimin räätälöidyt palvelut, tarjoukset, ohjeet urheilutapaturmiin ja lisäksi mielenkiintoista sisältöä urheilijan terveyteen liittyen.

Mehiläinen Neo Turku

Tiimiesihenkilö

Fysioterapeutti
Urheilu Mehiläisen koordinaattori

Joukahaisenkatu 6

20520 Turku

Viimeisimpiä uutisia