Yhteistyökumppanit esittelyssä: Lumo

 

Lumo – Helposti paras koti

Lumo on kaupunkilaista elämäntapaa parhaimmillaan. Lumo tarjoaa helppoa, vaivatonta ja ympäristöystävällistä kaupunkiasumista sekä asumisen palveluita Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa. Lumo-kodit sijaitsevat parhailla paikoilla, monipuolisten palveluiden ja hyvien liikenneyhteyksien äärellä.

Lumo-verkkokauppa antaa asiakkaillemme mahdollisuuden vuokrata asunnon suoraan verkosta, ilman hakemuksia tai odottelua. Lumo-asumisen palvelut ovat asukkaidemme käyttöönotettavissa My Lumo -palvelusta.

Turun vapaat Lumo-kodit löytyvät helposti verkosta: Lumo.fi ja voit vuokrata asunnon, vaikka heti suoraan verkkokaupasta – tyytyväisyystakuulla.

Lumo-verkkokauppa on vaivattomin tapa vuokrata oma koti. Vuokraaminen onnistuu helposti maksamalla vain ensimmäisen kuukauden vuokra tai varausmaksu – vuokravakuutta emme peri useimmissa kohteissamme lainkaan.

 

Tarjoamme verkkokauppavuokraajille tyytyväisyystakuun: Se tarkoittaa, että voit peruuttaa vuokrasopimuksen kuluitta näytön jälkeen, jos asunto ei ole sinulle sopiva. Kaikki Lumo-verkkokaupan asunnot ovat heti vapaita tai vapautumassa pian. Kun löydät etsimäsi, voit vuokrata sen heti itse. Autamme sinua halutessasi myös henkilökohtaisesti löytämään juuri sinulle sopivan uuden kodin. Voit jättää meille yhteydenottopyynnön ja autamme sinua nopeasti.  

Lumo tukee sponsorointi- ja stipendiohjelmalla suomalaista huippu-urheilua ja nuorten liikuntaa yksilö- ja joukkuetasolla. Vuonna 2012 käynnistetty ohjelma edistää hyvinvointia liikunnan parissa myöntämällä stipendejä ja sponsoritukea nuorille urheilulahjakkuuksille. Sponsorointi on osa vastuullisuusohjelmaamme. Sponsorointiyhteistyön avulla tuemme nuoria urheilijoita, joilla on lahjoja ja asennetta nousta maailman huipulle. Hakijalta edellytetään lajiliiton ja valmentajan suositusta, kilpailumenestystä sekä vähintään 14 vuoden ikää.

Lumo-stipendit haettavissa seuratasolla urheileville nuorille seuraavan kerran syksyllä 2022. Lumo-stipendejä myönnetään kaksi kertaa vuodessa. Niiden tavoitteena on kannustaa eteenpäin 12–20-vuotiaita nuoria, jotka ovat sitoutuneita harjoitteluun ja osoittavat halua menestymiseen. Stipendejä voivat hakea lupaavat, useita vuosia seuratasolla urheilleet nuoret, jotka tarvitsevat taloudellista tukea harrastukseensa. Etusijalla stipendin saajiksi ovat Lumo- ja VVO-asukkaat. Stipendejä myönnetään sekä joukkue- että yksilölajien harrastajille kaksi kertaa vuodessa.

Vuoden 2022 kuusi Lumo-urheilijaa ovat Viivi Lehikoinen (400 metrin aidat), Henry Manni (pyörätuolikelaus), Niilo Moilanen (maastohiihto), Oskari Mörö (400 metrin aidat), Nooralotta Neziri (100 metrin aidat) ja Emil Soravuo (telinevoimistelu).

Joukkuesponsorointikumppanina jatkavat vuosilta 2020–2021 tutut Olarin voimistelijoiden naisten edustusjoukkue OVO Team sekä OVO Junior Team.

Lumo on osa Kojamo-konsernia. Kojamo on vuokra-asumisen rohkea uudistaja, joka toimii Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa ja tarjoaa vuokra-asumista sekä asumisen palveluita jo yli 50 vuoden kokemuksella.

Kojamo on Suomen suurin yksityinen asuntosijoitusyhtiö ja yksi suurimmista investoijista Suomessa. Tehtävämme on luoda parempaa kaupunkiasumista. Haluamme olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta.

Kehitämme aktiivisesti sijoituskiinteistöjemme arvoa rakennuttamalla uutta, ostamalla ja kehittämällä olemassa olevaa kiinteistökantaa. Kojamon osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n päälistalla.

Viimeisimpiä uutisia