ASB E1-pojat Eliitti-sarjaan!

ASB E1-poikien White Sharks aloitti kauden ylemmässä haastajasarjassa, mutta lohkovoiton myötä pääsi pelaamaan eliittisarjan tasonmittaukseen. Karsintapelin vastustajaksi tuli toisen lohkon voittajaksi selvinnyt NTK Nakkila. ASB toivotti vieraat lämpimästi tervetulleeksi SB Areenalle 22.11.

Ensimmäinen erä oli tiukkaa vääntöä päätyen 0-0 tulokseen. Heti alusta asti oli selvää että peli tule olemaan nopeatempoinen eikä kumpikaan tule antamaan missään tilanteessa periksi.

Toisessa erässä vauhti vain kiihtyi. Ajassa 23:51 NTK:n syöttö maalille kimposi yllättäen oman puolustajan jalasta suoraan maaliin ohittaen huikeita torjuntoja esittäneen maalivahti Heinosen. Tilanne oli erän päättyessä vieraille 1-0.

Kolmanteen erään molemmat joukkueet tulivat taistelemaan voitosta; prässättiin ylhäältä, puolustettiin tiukasti viisikoilla eikä kumpikaan antanut hetkeäkään periksi. Hyviä tilanteita tuli molemmille, mutta loistavat maalivahdit pitivät tilanteen ennallaan. Ajassa 37:09 ASB:lle määrättiin sisäänlyönti. Hyökkäysketju Karlsson-Suomela-Sankari antoivat syötön lyhyenä; Sankari ajoi maalille pallottomana avaten Suomelan haukansilmälle syöttötilaa takatolpalle, josta Karlsson naulasi terävän syötön jäätävästi tasoihin 1-1.

Ajassa 41:12 Karlssonia rikottiin vasemmassa laidassa ja siitä vapaalyönti. Hyökkäysketju Karlsson-Suomela-Sankari oli rakentamassa kuviota: Karlsson pallossa, Suomela lapa viritettynä ja Sankari maskipelaajana. Pelimaestro Kujanpää kuitenkin hiipi oikealta laidalta esiin ja Karlsson syötti tiiviin puolustuksen läpi koko kentän poikkisyötön. Suoraa laukausta ei tullut, mutta Kujanpää otti kylmästi pallon haltuun ja pari askelta kunnes tykki puhui kohti oikeaa yläkulmaa. NTK Nakkilan maalivahti päästiin yllättämään toisen kerran kun tarkka laukaus katosikin yllättäen näköpiiristä maskipelaaja Sankarin esittellessä ASB:n hienoa paidan väriä. Viimeiset minuutit NTK Nakkila painoi päälle ja peli pyörikin ASB päässä. ASB:n tiivis puolustus piti loppuun asti vaikka NTK Nakkila pelasi kuudella kenttäpelaajalla.

Iso kiitos NTK Nakkilalle tiukasta ja reilusta pelistä!

Nyt ASB White Sharks hetken haukkaa happea ja valmistautuu entistä kovempiin peleihin. Itsenäisyyspäivänä tavataan Luvialla SB Luve Musta ja SBS Rupu.

PS. Menestyksen myötä E1-pojat hakevat nyt lisää pelaajia. Jos koet olevasi valmis Eliittisarjaan tai haluat pelata alemmassa sarjassa niin ole yhteydessä!
PPS. Videolla 1-1 tasoitusmaali ASB-fiiliksellä!