Yhteistyökumppanit esittelyssä: XXL tarjoaa tarvittavan ulkoiluun, urheiluun ja liikuntaan

“XXL Sports & Outdoor on paratiisi, josta löydät kaikki urheilu-, ulkoilu-, retkeily- ja erätuotteet saman katon alta. XXL on urheiluliikekonsepti, joka tarjoaa asiakkailleen kokonaan uuden ostoselämyksen. Liikeideamme on yksinkertainen: Laaja valikoima, tunnettuja merkkituotteita ja ekstra ekstra edulliset hinnat.

XXL-tavarataloja on tällä hetkellä Norjassa 38, Ruotsissa 28, joiden lisäksi myyntiä tehdään verkkokaupan kautta. Suomen ensimmäinen XXL-tavaratalo avattiin huhtikuussa 2014 Vantaan Tammistoon. Tämän jälkeen Suomen tavarataloverkosto on kasvanut 17 tavarataloon. Katso kaikki tavaratalot täältä. Verkkokauppa löytyy Suomesta, Ruotsista, Norjasta, Tanskasta ja Itävallasta.” – www.xxl.fi

Koko perheen tavaratalo

Tavaratalot ja nettikauppa tarjoavat todennäköisesti kaikkea mitä tarvitset arjen liikkumiseen tai vaikka upean kotimaamme luontomatkailuun. Kun etsin perheen ulkoiluun ja liikuntaan tarpeita, on ainakin omalla kohdallani ensimmäisenä mieleen tullut XXL-brändi. Jokaiseen tarpeeseen on löytynyt erinomainen ratkaisu, oli kyseessä sitten uusi teltta ja retkeilytarpeita, vaelluskengät tai arkisempaan liikkumiseen esimerkiksi lenkkareita tai sisäpelikenkiä.

Erityinen piirre asioinneilla on ollut avulias henkilökunta, joka on osannut ajatella puolestamme myös asioita, joita emme ole osanneet huomioida. Myyjillä on selkeästi tietotaitoa ja he ovat kiinnostuneita asiakkaan tarpeista. Jokaisella osastolla henkilökunta tuntee hyvin oman palansa massiivisesta kakusta.

Myymälät liikunnan erikoisliikkeiden jättiläisiä

XXL-tavaratalot ovat noin vajaan jalkapallokentän kokoisia, joka antaa mahdollisuuden tilojen puolesta isojenkin laitteiden esillä ololle ja tilavalle asioinnille. Kuitenkin esimerkiksi telttaa etsiessä oli merkittävä tekijä se, että myymälässä oli telttoja pystytettynä, jolloin oli luonnollisesti helpompaa tehdä oikea valinta. Pienemmissä kaupoissa siihen ei ymmärrettävästi ole välttämättä mahdollisuuksia. Eikä nämä suinkaan koske vain retkeilyä, vaan jokaisella osastolla on erinomaiset mahdollisuudet löytää se mitä etsii. Kun seuraavan kerran kaipaat uutta mailaa, uusia maalivahdin housuja tai pelikenkiä, niin XXL on erinomainen kohde. Nettikaupasta voi käydä vielä esikatselemassa haluamansa ja tarkistaa ettei kaikki muutkin ole juuri saman tuotteen halunneet juuri ennen sinua hakea.

Myymälöissä osastot ovat selkeästi eriteltynä ja järjestyksessä, jolloin tarvitsemansa löytäminen on helppoa ja vaivatonta myös kiireisemmälläkin aikataululla. Tuotteet on perustiedoiltaan jo valmiiksi esiteltyjä, mutta myyjiltä löytyy tarkentavat tiedot tarvittaessa.

Monipuolisia palveluita

Talven riennot vievät helposti luistelemaan, hiihtämään tai laskettelemaan ja kaikkien huoltaminen käy samassa paikassa, josta olet ne ostanutkin. XXL tuntee tuotteensa ja pystyy auttamaan huollossa. Jos taas nautit lenkkeilystä talvella, niin kengät voi käydä näppärästi nastoittamassa ja kevään tullen pyörän huolto onnistuu. Asiakaspalvelu myös varmasti osaa kertoa onnistuuko juuri sinun huoltoa tarvitsemasi välineen vireen parantaminen.

XXL-osastot tavarataloissa

 

XXL tavarataloissa ja verkkokaupassa löytyvät seuraavat osastot. Alla lyhyt kuvaus osastoista ja tuoteryhmistä pääpiirteittäin.

Urheilu, juoksu & treeni

 • Tuotevalikoimasta löydät urheiluvarusteet, -vaatteet ja -kengät perinteisiin joukkuelajeihin, mailapeleihin, vesiurheiluun, kuntosalille, joogaan ja juoksuun.
 • Juoksuosastolla voit myös skannata jalkasi FitStation-jalkaskannerilla ja selvittää, minkälaiset juoksukengät sopivat juuri sinulle.

Vapaa-aika & Lapset

 • Vapaa-aika: Tuotevalikoimasta löydät naisten ja miesten vaatteita ja kenkiä vapaa-aikaan, uima-asut ja -tarvikkeet, aluskerrastot, sadeasut, kumisaappaat, talvitakit ja -kengät, sekä laukut ja reput.
 • Lapset & Nuoret: Tältä osastolta löydät lapsille ja nuorille vaatteita ja kenkiä vapaa-aikaan, treeneihin ja ulkoiluun. Tuotevalikoimaan kuuluu myös lasten ja nuorten uima-asut ja -tarvikkeet, sekä laukut ja reput.

Ulkoilu, Retkeily & Metsästys

 • Ulkoilu: Tuotevalikoimasta löydät ulkoiluun ja retkeilyyn soveltuvat kengät ja vaatteet, kuten fleecet, villapaidat, kuoritakit ja -housut, sekä untuvatakit.
 • Retkeily: Unelmaosasto luonnosta, vaeltamisesta, kalastuksesta sekä ratsastuksesta kiinnostuneille. Osaston tuotevalikoimaan kuuluvat retkeilyyn ja vaellukseen liittyvät kengät, vaatteet, varusteet ja tarvikkeet, kuten teltat, makuupussit, keittimet ja retkimuonat. Retkeilyosastoon kuuluvat myös kalastusvälineet sekä ratsastus- ja koiratarvikkeet.
 • Metsästys: Tuotevalikoima sisältää metsästysaseet, optiikan ja patruunat sekä näihin liittyvät tarvikkeet ja varusteet. Lisäksi osastoon kuuluvat mm. radiot, kiikarit, veitset, laavut, ilma-aseet, erä- ja metsästysvaatetus ja metsästyssaappaat.

Pyöräily & Hiihto

 • Pyöräily: Kevät- ja kesäkauden aikana osasto tarjoaa laajan pyöräilyyn liittyvän valikoiman: lasten ja nuorten pyörät, aikuisten käyttöpyörät, hybridit, maastopyörät ja maantiepyörät. Lisäksi pyörän lisävarusteet, valaisimet, kypärät, pyöräkärryt sekä pyöräilyvaatteet ja -kengät. Talvikaudella valikoima sisältää talvipyöräilyyn liittyvät tuotteet.
 • Hiihto: Talvikaudella XXL on lumilajien paratiisi. Tuotevalikoima kattaa alppihiihdon, freestylen, lumilautailun ja telemarkin välineet, varusteet, suojat ja tarvikkeet. Maastohiihto-, retki- ja eräsuksien, sauvojen ja voiteiden lisäksi ahkiot, pulkat, rattikelkat ja liukurit ovat osa hiihto-osaston valikoimaa.

Huoltopiste

 • XXL toteuttaa suksihuollossa voitelut, huollot ja korjaukset kaikille suksille ja lumilaudoille.
 • Pyörähuolto tekee pyörien kausihuollot, korjaukset ja lisävarusteiden asennukset.
 • Luistimien teroitus hoituu myös huoltopisteessä.

Viimeisimpiä uutisia