Yhteistyökumppanit esittelyssä: MotoMansikka Detailing

MotoMansikka Detailing on 30-vuotiaan Antti Mansikkaniemen moottoriajoneuvojen kunnossapitoon ja fiksauksiin erikoistunut yritys. Mansikkaniemi on kotoisin Sauvosta ja yrittäjyys on hänellä veressä. Moottoriajoneuvot ovat aina olleet lähellä Mansikkaniemen sydäntä ja yritys on saanut alkunsa harrastuksen pohjalta. Lopulta MotoMansikka Detailingista muodostui päivätyö. 

Fiksaamossa tehdään muun muassa erilaisia sisä- ja ulkopesuja, pinnoitteita ja myllytyksiä eli auton maalipinnan kiillotuksia. Lisäksi palveluihin kuuluu renkaiden vaihto, rengashotellin palvelut ja pienmoottoriajoneuvojen säilytykset ja veneiden pohjapesut ja suojaukset. MotoMansikka on Turun seudun ainoa System X -pinnoitteiden valtuutettu käsittelypiste. Nämä pinnoitteet ovat vakuutusyhtiöiden hyväksymiä ja niistä saa mukaansa takuutodistuksen.

MotoMansikasta saa joustavaa ja asiakkaan tarpeisiin räätälöityä palvelua. Mansikkaniemi toteaakin: ”Jos jotain puuttuu tai aiempaa kokemusta ei ole, se hankitaan ja opetellaan asiakkaan näin toivoessa.” Palvelun valmistumista odotellessa voi istahtaa odotustilaan odottelemaan ja suurempien töiden ajaksi asiakas saa sijaisauton veloituksetta.

Mainitsemalla koodin ASB varatessasi saat ulkopesun yhteydessä pienen sisäputsauksen kaupan päälle!

MotoMansikka Detailing
Antti Mansikkaniemi
+358 50 435 3699
motomansikka@hotmail.com
www.motomansikka.fi
Puutarhatie 4, Lieto

Viimeisimpiä uutisia