Uncategorized

Yhteistyökumppanit esittelyssä: Lumo

 

Lumo – Helposti paras koti

Lumo on kaupunkilaista elämäntapaa parhaimmillaan. Lumo tarjoaa helppoa, vaivatonta ja ympäristöystävällistä kaupunkiasumista sekä asumisen palveluita Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa. Lumo-kodit sijaitsevat parhailla paikoilla, monipuolisten palveluiden ja hyvien liikenneyhteyksien äärellä.

Lumo-verkkokauppa antaa asiakkaillemme mahdollisuuden vuokrata asunnon suoraan

Lue lisää »

Yhteistyökumppanit esittelyssä: Mehiläinen

Mehiläinen-konserni on tunnettu ja arvostettu yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja, joka tarjoaa laadukkaat, kokonaisvaltaiset palvelut Suomessa ja kansainvälisesti. 112-vuotias Mehiläinen on nopeasti kehittyvä ja kasvava suunnannäyttäjä alallaan. Yhtiö panostaa digitalisaation mahdollisuuksiin sekä hoidon vaikuttavuuteen ja laatuun kaikilla liiketoiminta-alueillaan.

Mehiläinen palvelee …

Lue lisää »

Yhteistyökumppanit esittelyssä: Turun Tilikeskus

Turun Tilikeskus on vuonna 1965 perustettu tilitoimisto, joka kuuluu talous- ja henkilöstöhallinnon, tilintarkastuksen ja yritysjärjestelyiden ratkaisuja tarjoavaan kotimaiseen TietoAkseli Groupiin. 

Tekemisemme ytimessä on laadukas työ ja asiakaslähtöisyys. Haluamme tarjota kasvollista ja henkilökohtaista palvelua, sellaista kuin itsekin toivomme saavamme.  

Toimistoissamme Turussa …

Lue lisää »